Introductie Fielddesk - FieldDesk Handleiding (2024)


Alle gegevens die in het voertuig worden vastgelegd, worden opgeslagen in een database op diverse Fleet Complete servers die zijn gestationeerd in een streng beveiligde servicecentra.
Met een inlogcode kunt u via internet inloggen op de webapplicatie Fielddesk (https://www.fielddesk.nl). Deze inlogcode zorgt ervoor dat u inlogt op de gegevens van uw bedrijf.

Kwaliteit

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij Fleet Complete. Dit begint bij de betrouwbaarheid het serverpark waar de servers van Fleet Complete staan en waarop uw gegevens zijn opgeslagen.

Wij bewaren uw data gedurende op twee geografisch ver uit elkaar gelegen omgevingen ( Luxemburg en Amsterdam ). Valt één omgeving uit dan neemt de andere het over (ook wel mirroring genoemd). Alle servers zijn gevirtualiseerd en voor de dataopslag maken we gebruik van Netapp SAN's. Binnen de SAN zijn alle onderdelen redundant uitgevoerd.

De key rapportage database bevindt zich niet op de NetApp maar in een extern disk array, in Raid 6 geconfigureerd. Daarmee kunnen twee data opslagschijven volledig uitvallen zonder dat de gebruiker er iets van merkt. Van de actieve databases worden dagelijks meermaals back-ups gemaakt die vervolgens gekopieerd worden naar de NetApp. Wij werken met de beveiligde verbinding HTTPS.

Onze software is blijkens TÜV certificering door een externe partij eenvoudig hercompileerbaar op een eigen omgeving. Een Escrow overeenkomst garandeert u dat in geval van faillissem*nt van Fleet Complete de broncode beschikbaar wordt gesteld door een te bepalen partij.

Systeemeisen

Omdat alle gegevens via het internet worden opgevraagd, is het van belang het in deze paragraaf genoemde systeemadvies door te nemen.
Voor het gebruik van onze webapplicatie is het aan te raden een pc met voldoende capaciteit te gebruiken.

  • Een pc met minimaal een 2 GHz processor
  • 1 Gb vrije MB RAM

Fielddesk draait op meerdere browsers. De volgende browsers en versies worden door Fleet Complete ondersteund:

  • Firefox: 42.0
  • Internet Explorer: vanaf versie 11

Bepaalde functies kunnen niet naar behoren werken als u een oude of beta browser versie gebruikt.

Voor de beste performance gebruikt u verder Mozilla Firefox als webbrowser. Onze ervaring geeft namelijk aan dat de standaard Windows webbrowser, Internet Explorer, minder prestaties levert.
Omdat alles wat u in Fielddesk (internet) opvraagt over een computernetwerk moet worden verzonden, is het van belang dat de netwerk- en internetverbinding die u gebruikt van voldoende kwaliteit zijn. Het begrip kwaliteit is in deze context te splitsen in bandbreedte (snelheid) en betrouwbaarheid.

  • Bandbreedte (snelheid): De FieldDesk website heeft niet veel bandbreedte nodig. Voor een optimale performance adviseren wij een internetverbinding met een bandbreedte van 4 Mbps. Om de snelheid van uw internetverbinding te meten kunt u terecht op de volgende website: http://www.speedtest.net.
  • Betrouwbaarheid (kwaliteit): Belangrijker voor het functioneren van de FieldDesk webapplicatie is de betrouwbaarheid en stabiliteit van de internetverbinding. Dit is de mate waarin gegarandeerd kan worden dat een verzonden signaal ook daadwerkelijk bij de ontvanger aankomt, alsmede de gemiddelde hoeveelheid tijd die zit tussen het verzenden en het ontvangen van data. Om de stabiliteit van uw internetverbinding te meten kunt u terecht op de website http://www.pingtest.net

Naast uw eigen pc en netwerkverbinding zijn er binnen een bedrijf vaak ook andere factoren die de internetervaring beïnvloeden. Denk hierbij aan de manier waarop uw bedrijfsnetwerk is ontworpen, het aantal computers dat gelijktijdig gebruik maakt van de (internet)verbinding en eventuele beveiligingssoftware die is geïnstalleerd op netwerkknooppunten.
Bekende zaken die de internetprestaties nadelig kunnen beïnvloeden zijn onder andere:

  • Het gebruik van een terminal serveromgeving, zoals Microsoft Terminal Services of Citrix, omdat hierbij vaak vele medewerkers gebruik maken van de resources van één centrale server.
  • Het gebruik van een proxyserver om het internetverkeer te reguleren. Indien aanwezig, controleert de proxyserver de inhoud van elke bezochte website op onveilige inhoud, wat een mogelijke vertraging met zich meebrengt. Om ook hier performance te garanderen kunt u in uw proxyserver een uitzondering aanmaken die ervoor zorgt dat het verkeer tussen uw pc en de Fielddesk webapplicatie ongehinderd en zonder vertraging kan passeren. Ook kan uw proxyserver – delen van – Fielddesk bewaren in een cache geheugen zodat deze snel beschikbaar zijn wanneer u de volgende keer Fielddesk bezoekt.

Dienstverlening

Supportdesk

Fleet Complete heeft een supportdesk die bereikbaar is op werkdagen van 8.00 uur tot 17.30 uur. Gebruik van de supportdesk valt binnen de maandelijkse hostingtarieven vermits de support het geven van ondersteuning aan de klant betreft (afhandelen en oplossen van vragen/problemen, eventueel remote). In geval rapporten moeten worden geproduceerd en/of instellingen moeten worden aangepast, worden kosten in rekening gebracht.

Customer Support:

België en Luxemburg: 0032 9 245 65 45support@fleetcomplete.be

Nederland:0031 88 20 30 100, optie 1support@fleetcomplete.nl

Dit kunnen aanvragen zijn voor:

a. Voertuig (inbouw): aanvraag voor montage van een systeem in nieuw voertuig (indien dit via de leasemaatschappij gebeurd, wordt 'inbouw lease' gekozen)
b. Voertuig (uitbouw): aanvraag voor demontage van een systeem uit een voertuig
c. Voertuig (ombouw): aanvraag voor demontage van een systeem uit een voertuig en direct daarop montage van dit systeem in een nieuw voertuig
d. Voertuig (storing): een melding over het systeem in het voertuig
e. Kantoor (Fielddesk): een melding over de applicatie Fielddesk
f. Buttons bijbestellen


Voor hulp buiten kantoortijden kent Fleet Complete een 24/7 storingsdienst. Deze kan benaderd worden in geval er problemen zijn met het starten van het voertuig (Startonderbreker). Deze dienst kunt u aanvragen via administratie@FleetComplete.nl .

Projectmanagement

Wij beseffen dat kennis van zaken het verschil betekent. Kennis maakt ook het onderscheid tussen toegepaste informatie en beschikbare informatie. Uitsluitend toegepaste informatie gaat u het rendement brengen dat u voor ogen heeft. Onze projectmanagers hebben kennis. Kennis van bedrijfsprocessen, kennis van de hindernissen bij het verkrijgen van acceptatie, kennis van de menselijke natuur, die maar al te graag alles laat zoals het is. Door uw en onze kennis te combineren komen we tot een toegepast systeem dat belangrijk bijdraagt aan een hoger rendement van uw bedrijf.
Projectmanagement kunt u altijd aanvragen via projecten@FleetComplete.nl om u beter op weg te helpen in Fielddesk of om nieuwe medewerkers te trainen.

Wat betreft die laatste optie: Fleet Complete verzorgt maandelijks online een korte basiscursus voor nieuwe gebruikers van Fielddesk. Aanmelden kan via administratie@FleetComplete.nl.

Introductie Fielddesk - FieldDesk Handleiding (2024)

References

Top Articles
Aamavi Braiding & Weaving Photos
Austin Nuru
James Earl Jones: George Lucas and Mark Hamill lead tributes to actor
Suppression du CESE et du HCCT au Sénégal : L'Assemblée nationale vote contre la suppression de ces deux institutions - BBC News Afrique
Royal Bazaar Farmers Market Tuckernuck Drive Richmond Va
Buff Streams .Io
Tyrones Unblocked Games Basketball Stars
Uconn Health Outlook
Shiftwizard Login Wakemed
29 Best Free Sports Streaming Sites | Sept. 2024 (No Ads!)
Selinas Gold Full Movie Netflix
nycsubway.org: The Independent Fleet (1932-1939)
Busted Newspaper Randolph County
Peanut Oil Can Be Part Of A Healthy Diet — But Only If It's Used This Way
Varsity Competition Results 2022
Comparing Each Tacoma Generation, Which is Best?
Black Ballerina Michaela Mabinty DePrince morreu aos 29 anos
Myjohnshopkins Mychart
Emily Katherine Correro
Mo Money Login
Ofw Pinoy Channel Su
Lighthouse Diner Taylorsville Menu
Suman Gharti on LinkedIn: Yashoda [2022] Hindi Dubbed Full Movie In 4K UHD | Samantha, Unni…
Sodexo Northern Portal
Who are Yasmin Le Bon Parents? Meet Iradj Parvaneh and Patricia Parvaneh
Identogo Roanoke Va
Bx11
'Blue Beetle': Release Date, Trailer, Cast, and Everything We Know So Far About the DCU Film
Used Safari Condo Alto R1723 For Sale
Sour Animal Strain Leafly
Lufthansa LH456 (DLH456) from Frankfurt to Los Angeles
How to get tink dissipator coil? - Dish De
Fedex Passport Locations Near Me
The Abduction of Heather Teague
Jami Lafay Gofundme
Harry Potter 3 123Movies
Why Larry the cat of 10 Downing Street wishes Starmer hadn’t won the election
Bridger Elementary Logan
Goose Band Setlists
Business Banking Online | Huntington
Synergy Grand Rapids Public Schools
The Safe Keeper Henderson
Kona Airport Webcam
Nc Maxpreps
Healthstream Mobile Infirmary
Craigslist Lasalle County Il
How To Get Genji Cute Spray
Myrtle Beach Pelicans Stadium Seating Chart
Larry's Country Diner LIVE! - 2024 Tickets - Branson Travel Office
Basketball Defense: 1-3-1 half court trap
Dominos Nijmegen Daalseweg
Truck Trader Pennsylvania
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated:

Views: 5946

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.